Ирена иска от Евстатиев 10 бона

0
1121
Иван Евстатиев в съда
Иван Евстатиев в съда
Иван Евстатиев в съда
Иван Евстатиев в съда

Изнасилената от бившия кмет на Стрелча Иван Евстатиев Ирена депозира днес в пловдивския районен съд иск от 10 хиляди лева обезщетение за причинените й от развратния градоначалник страданията. 16-годишното момиче се появи в съдебната палата с тъмни очила, придружена от родителите си Георги и Христина Белухови.
„Този иск е символичен – за стреса, за всичко, което и е причинил Евстатиев. Дъщеря ми започна малко по малко да преодолява травмата, но сега заради процеса отново е притеснена“, коментира баща й. Според адвоката на семейството – Иван Грошев поисканото обезщетение е в скромен размер, тъй като пострадалата и роделите й не водят процес за пари.

Ирена Белухова
Ирена Белухова

„Ще пледирам за справедливо наказание. Предвиденото в закона е от 3 до 12 години затвор. А за накърнената женска чест само друг съд – онзи отгоре, може да даде най-справедливото наказание“, посочи адвокат Грошев.

Депресия

Самият Иван Евстатиев бе доведен с белезници, видимо още по-отслабнал. В момента похотливия кмет се намира в лазарета, заради разклатено здраве и депресия.

Мнения

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашия коментар
Моля, напишете Вашето име

eight − five =