ВНИМАНИЕ! Въоръжен двоен убиец дебне в София

Публикуван на 28. 07. 2016г. - 4:52 от NewsMedia
Кристиян има татуировки и носи флешове на ушите

Кристиян има татуировки и носи флешове на ушите

1Въоръжен двоен убиец се крие някъде в София. Това е 28-годишният Кристян Гочев, който е заклал майка си Мариана и дядо си Валентин в кв. „Хаджи Димитър“.

Младежът се издирва от Столичната дирекция на полицията. Умоляват се гражданите, които имат информация за килъра, или за това, къде може да бъде открит да сигнализират на тел.112 или на 0889 776 652. Предполага се, че младият мъж може да е въоръжен, затова гражданите трябва да внимават.

Труповете на майката Марияна и дядото Валентин са открити днес по обяд в семейния апартамент след сигнал от съседи, че от къщата се носи силна миризма. Предполага се, че Кристян е убил майка си и дядо си преди дни.

Белези

Кристян Гочев е висок 187 см, тежи около 85 кг. Има татуировки на двете ръце, които имитират ръкави. Стигат до врата му. На ушите носи флешове. Той е наркозависим.

Аз съм във:

NewsMedia

Редактор в NewsMedia
Девизът на NewsMedia e НОВИНИ ОТВСЯКЪДЕ. Не защото искаме да отразяваме всичко, което може да бъде намерено в почти всеки сайт, а понеже се стараем всяка наша новина отвсякъде да бъде такава.
Аз съм във:

Вижте още:

Мнения

Оставете коментар. Авторът на коментара носи отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.