Ванга: Третата световна война ще започнат Индия и Пакистан

Ще избухне в година с атентати срещу президенти, „Мирър” публикува пророчество, че тази година ще има такъв срещу Путин

Ванга казва, че Третата световна война ще започне като конвенционален конфликт.
Ванга казва, че Третата световна война ще започне като конвенционален конфликт.

Войната между Индия и Пакистан е пророкувана от баба Ванга. Тя прогнозира, че конфликтът в Индостан, както нарича горещата територия, ще е началото на Третата световна война.

Както знаете след вчерашен въздушен удар, днес Индия и Пакистан вече влязоха във въоръжени сблъсъци, при които има загинали и пленени. Баба Ванга смята, че войната в Индостан ще продължи четири години. Ще започне с конвенционални средства, след което ще бъде използвани ядрени бойни глави. Накрая ще се стигне и до употреба на химическо оръжие. Три години след началото на ужасяващия конфликт, в резултат на радиацията, в Северното полукълбо ще загине цялата флора и фауна. В същото време мюсюлманско нашествие ще притисне оцелелите в Европа. Три години по-късно повечето от останалите жители на Земята ще страдат от гнойни рани, рак на кожата и други последствия на химическите и ядрените оръжия. Четири години след това Европа ще е вече почти обезлюдена. След още две години Китай ще е новата световна сила и страната ще експлоатира жителите на по-рано развитите държави от Запада.

Според Ванга в годината, в която ще започне конфликтът между Индия и Пакистан, ще бъдат извършени атентати срещу четирима държавни глави. Интересното е, че само преди два месеца британският вестник „Мирър” съобщи, че за 2019 година Ванга ( „Мирър” я нарича „Нострадамус на Балканите”), е предрекла атентат срещу руския президент Владимир Путин.

За войната в Индостан е писано многократно, показа проверка на NewsMedia. Медиите обаче експлоатират образа на баба Ванга и нееднократно са се опитвали да конкретизират предсказанията й за конкретна година. Факт е обаче, че те са изключително мъгляви за точна датировка. Хронологично обаче, Ванга предрича, че именно конфликт между Индия и Пакистан ще постави началото на Третата световна война и ще сложи край на нашата цивилизация.
За очакваната мощ на войната показателни са и думите на един от най-големите умове на близкото минало. Алберт Айнщайн казва: „Не знам какви оръжия ще се използват в Третата световна война, но Четвъртата ще се води с тояги и камъни“.

Публикацията на „Мирър” за пророчеството на Ванга за 2019 година може да прочетете ТУК.

За началото на въоръжения конфликт между Индия и Пакистан четете ТУК.

За ескалацията на напрежението между Индия и Пакистан четете ТУК.

Мнения

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашия коментар
Моля, напишете Вашето име

fourteen − 14 =