Убиецът наркоман изрязал кожа от гърба на майка си

0
894
Убиецът забил шило за точене в окото на дадо си
Убиецът забил шило за точене в окото на дадо си
Убиецът забил шило за точене в окото на дадо си
Убиецът забил шило за точене в окото на дядо си

Убиецът наркоман Кристиян Гочев, който закла по изключително брутален начин дядо си и майка си като ги съсичал с мачете, режел кожа от гърбовете им и им забивал шило в очите е заловен до гората край с. Локарско.

Психично болният мъж бе арестуван вчера след сигнал на местни хора. По време на задържането бил чисто гол и мъртвешки спокоен.

Разплитането на жестокото убийство започва в покрайнините на Локарско.  В сряда вечерта в гората овчар намира мъжки панталони, в които е личната карта на Гочев. Пастирът звъни на полицията и униформени вземат документа.

На следващия ден те отиват до адреса, изписан на личната карта, за да я върнат. Вратата е заключена и облепене с тиксо.  От входа се носи силна миризма на разложена човешка плът. Ченгетата викат ключар, който я отваря. Професионалистите са потресене и едва не повръщат от отклилата се гледка.

Цялата кухня на апартамента е в кръв. Зловещата воня идва от хола. Ченгетат отиват там и виждат съсечените трупове на  48-годишната Марияна и баща ѝ Валентин, на 79 г. Телата им били завити с одеяла, а до тях имало парче кожа, изрязано от гърба на жената.

Кристиян веднага е обявен за общодържавно издирване. 27-годишният мъж е лекуван от параноидна шизофрения в клиниката в “Курило”. Имал и сериозни проблем с наркотиците, като според експерти имнно те са отключили менталните му проблеми.

1

Действията му по време на убийството били хаотични и показвали брутална жестокост към жертвите му. От огледа разследващи предполагат, че двойното убийство е станало в кухнята. Най-вероятно Кристиян е връхлетял първо на дядо си Валентин.
Гочев го е ръгал многократно с нож, клал го е и с мачете. Всичките ребра на мъжа са изпочупени, затова разследващите предполагат, че 27-годишният наркоман е скачал върху роднината си. В окото му пък било забито точило за ножове, а тялото е било завито с чаршаф.
Най-вероятно след като е започнал да налага Валентин, Марияна е опитала да спре сина си, предполагат разследващи. В пристъп на умопомрачение Кристиян я пробол многократно, смазал дясната част на черепа ѝ и дори извадил дясното ѝ око и го сложил в буркан

От врата на жената пък стърчал кухненски нож. Той бил забит от едната страна и излизал от другата. Парче кожа от гърба на Марияна пък било до трупа ѝ. “Отрязано е съвсем умишлено”, коментират криминалисти.

По техни думи Кристиян е продължил да бие, коли и удря с множество предмети роднините си дори след като те издъхнали. Само по торса на жената има 6 прободни рани.
След като приключил с клането Кристиян почистил старателно апартамента с белина и каналин и потопил в с препарати оръжията на убийството.

За да се разложат по-бързо телата им, 27-годишният наркоман включил в хола духалка, която усилил на максимална топлина. Облепил предварително всички прозорци и вратите с тиксо.

Майката и дядото на психично болния мъж са се страхували от него, казаха запознати с разследването. Стаята, в която двамата живеели, имала решетки, за да могат те да се заключват, след като влязат в нея. “Сигурно са го очаквали”, предполага разследващ.

Според полицаите двойното убийство е извършено в сряда вечерта. Около 18 ч съседи за последно видели дядото Валентин. По обяд на пазар бил забелязан и Кристиян.

Съседи разказват, че винаги носел бира в ръка и имал отнесен поглед. Продавачка, от която мъжът си е купувал алкохол, дори каза, че се е страхувала от него.
По непотвърдена информация Кристиян има приятелка, задържана нееднократно за наркотици и 4-годишно дете.

Кристиян е бил преди време на лечение в психиатрият в Курило с диагноза параноидна шезофриния
Кристиян е бил преди време на лечение в психиатрият в Курило с диагноза параноидна шизофриния

В момента екип от психиатри и психолози подлагат на щателни изследвания убиеца, за да установят психическото му сътояние и дали в момента на клането е бил невменяем.

 

 

 

Мнения

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашия коментар
Моля, напишете Вашето име

five × 5 =