Цвети скоро се прибира вкъщи

0
560
Цвети се оправя бързо
Цвети се оправя бързо
Цвети се оправя бързо
Цвети се оправя бързо

Гимнастичката Цветелина Стоянова, която при неясни обстоятелства падна от балкона на дома си скоро ще се прибере за лечение вкъщи. Коравото 21-годишно момиче днес бе изписано от реанимацията на „Пирогов“ и бе преместено в неврохирургията.

Ето какво съобщиха от болницата:

„Днес 21-годишната гимнастичка ще бъде преместена от Централна реанимация в Неврохирургията на спешната университетска болница. Припомням, пациентката беше приета по спешност в „Пирогов” на 14 юни 2016 г, след като екип на Спешна помощ я докара с политравма.

При постъпването в Спешното на университетската болница „Пирогов”, дежурният шеф екип д-р Илиев от Първа хирургична клиника я оперира по спешност заради роптура на далака, в резултат на която имаше сериозен кръвоизлив. След интервенцията 21-годишната пациентка беше настанена в Централна реанимация. По време на престоя й лекарите я лекуваха по най-съвременните стандарти на медицината.

Вижте още: Първо в NewsMedia: ветовната ни шампионка е опитала да се самоубие

Наложи се да й бъде извършена операция на гръбнака. Екипът на проф. Габровски извърши голяма по обем интервенция на тежкото счупване на гръбнака с притискане на нервните структури. Операцията беше успешна и пациентката се възстановява успешно. Днес я преместваме в Клиниката по неврохирургия, където ще продължат лечението и рехабилитацията й.“

Мнения

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашия коментар
Моля, напишете Вашето име

two × two =