Това бебе е с дупка в сърчицето – близките молят за помощ

0
1132
Четиримесечният Боби се нуждае от много спешна операция
Четиримесечният Боби се нуждае от много спешна операция
Четиримесечният Боби се нуждае от много спешна операция
Четиримесечният Боби се нуждае от много спешна операция

Боби е роден едва преди четири месеца, но в сърчицето му е открита дупка, която се увеличава с всеки час. За да бъде спасен малкият Боби, са необходими 30 000 евро. NewsMedia призовава да помогнем малкият да живее.

Ето какво написа във Фейсбук леля му Михаела Накова:

Мили хора, обръщам се към вас с молба за помощ! Това е Боби, моят племенник, който се роди на 01.04.2016г. Малко след раждането му педиатърката откри шум на сърцето му и след проведени прегледи при доста кардиолози установиха, че има дупка на сърцето, която расте с всеки изминал ден. За да спасим живота му той се нуждае от спешна сърдечна операция. Операция, която в България не се наемат доста лекари да извършат, а тези които биха я направили не дават никакви надежди за успеваемост. Единственото място, на което дават 98% успех е в болница „Анадолу“ в Турция, но там тази операция струва 30 хил евро. Сума непосилна за нашето семейство.
Моля помогнете да спасим живота на това невинно бебче!

1
Моля за всякаква помощ. Живеем в трудни времена и знам, че повечето хора нямат възможности. Но моля за абсолютно всичко с каквото можете да помогнете – съвети, връзки и най-вече споделяния, за да може да стигне до повече хора, хора които са имали същата съдба и биха ни споделили как са се справили те, биха ни дали някакъв съвет или надежда.
Побликувам епикриза и айбан на сметката му. Ако някой иска да помогне или има някакви въпроси може да ми пише,ще бъда винаги насреща.
Дайте шанс за живот на бебе Боби! Споделяйте моля!!!

Сметката е в УниКредит Булбанк и е на името на бебето:

Борислав Десиславов Наков

BG27UNCR70001522689676

Мнения

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашия коментар
Моля, напишете Вашето име

5 × 2 =