Свекърва помага на син, пребил жена си до смърт

Тъщата откри дъщеря си мъртва ден преди развода

0
59
Убийство на жена става на всеки две седмици.
Убийство на жена става на всеки две седмици.

Жена беше пребита до смърт от съпруга си. Тя издъхна ден преди бракоразводното дело. Свекървата пък помогнала на сина си, да си изнесе багажа, въпреки че жена му лежала в кървава локва.

Убийството е станало в апартамент в центъра на Варна. Тялото на 40-годишната жената е било открито часове преди да бъде задържан извършителят – 41-годишен. Борислав помлял съпругата си в жилище, в което живеят под наем. Двамата били женени от няколко години, но бракът им не вървял. За поредна вечер между съпрузите, които били в развод, избухнал скандал, който продължил с жесток побой.
След като оставил съпругата си в безпомощно състояние, Борислав позвънил на майка си и я повикал да дойде, за да изнесе багажа си. След това майка и син напуснали жилището, без да се интересуват за състоянието на пребитата жена.
За станалото се разбрало ден по-късно. След като жената не отговаряла на телефонните повиквания на майка си, бил подаден сигнал в Първо районно управление на МВР във Варна. Изпратени били служители на МВР и на Пожарната. Те успели да влязат в заключеното жилище през балкона. Пребитата вече била издъхнала. Извършената аутопсия показала, че смъртта е настъпила от масивен кръвоизлив в мозъка, причинен чрез множество удари по главата. На следващия ден е щяло да се проведе заседанието по бракоразводното дело на двамата.
NewsMedia припомня, че статистиката показва, че през последните две години по една жена бива убивана от мъжа си на всеки две седмици.

Мнения

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашия коментар
Моля, напишете Вашето име

twelve − eleven =