Слави блокира Орлов мост

0
1303
Блокирането на Орлов мост ще бъде дни преди референдума
Блокирането на Орлов мост ще бъде дни преди референдума
Блокирането на Орлов мост ще бъде дни преди референдума
Блокирането на Орлов мост ще бъде дни преди референдума

Слави Трифонов се закани, че ще блокира Орлов мост с хора.

„Мисля, че Конституционният съд и разни други субекти доста сериозно ме тикат към нещо, което аз се двоумя, но те са се засилили. И аз, аха да си разказвам вицове, те ми казват: Недей. Обикновено, когато човек си го проси, си го получава.“ Така телевизионният водещ Слави Трифонов отговори на въпрос дали ще влезе в политиката.

Трифонов коментира в сутрешния блок на Би Ти Ви вчерашното решение на Конституционния съд (КС), който не допусна три от шестте въпроса за национален референдум, който „Шоуто на Слави“ инициира. Първоначално той отклони въпроса за евентуално влизане в политиката, като попита водещия: „Искаш по телевизията ли да ти кажа“. Препоръча му да отговаря на хората, които го питали дали Трифонов ще влиза в политиката, с „доколкото познавам Слави, той ще реши и ще направи това, както винаги го е правил“.

„Доколкото знам от опита ми, тази забрана ще амбицира огромната част от българския народ и той ще излезе и ще гласува. А и аз ще направя един концерт на Орлов мост една седмица преди това и ще го задръстя с хора“, зарече се водещият.

Попитан дали въпросният концерт ще се превърне в предизборен концерт, той заяви, че няма да е такъв.

В същото време политологът Първан Симеонов заяви, че Слави Трифонов разполага с около 3% електорална подкрепа и не са верни изкараните наскоро данни за подкрепа от над 40%.

Мнения

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашия коментар
Моля, напишете Вашето име

thirteen + twelve =