Арестуваха отличничка, убила изнасилвача си

Публикуван на 27. 07. 2016г. - 4:09 от Кристина-Мария Александрова
Тийнейджърката е арестувана за 72 часа

Тийнейджърката е арестувана за 72 часа

Обвиненото за убийство 18-годишно момиче е заявило пред полицията, че е било изнасилено от убития. Въпреки това тийнейджърката е подведена под отговорност по чл. 115 от НК и може да получи доживотен затвор бе замяна, затова, че е ликвидирала изверга.

На 26 юли е открит трупа на 62-годишния Богдан Стоянов Динев. Трупът е открит от близки в дома му в Стара Загора.

Извършителката на престъплението е установена часове след откриване на трупа при осъществена от нея комуникация с полицейски служител, при която е разказала за своя среща с Динев. Тогава тя казала, че той я е изнасилил.

Насилникът

До момента е установено, че жертвата Динев е осъждан многократно, включително и за сексуални престъпления.

Установено е, че обвиняемата няма противообществени прояви и не е осъждана. Ученичка е в елитна гимназия в Стара Загора и с отличен успех е завършила учебната 2015/2016 година. През лятото работела в заведение, за да подпомага семейството си в издръжката. Именно там я забелязал насилникът.

Кристина-Мария Александрова

Репортер в NewsMedia
Кристина-Мария Александрова е родена в Етрополе, но сега живее в София. Обича да чете, най-вече пътеписи за далечни страни. Казва, че обожава морето и лагерните огньове на плажа на Карадере са един от най-любимите й спомени.

Вижте още:

Мнения

Оставете коментар. Авторът на коментара носи отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.