The Rolling Stones избухват с нов албум

0
774
Албумът е първият след 11-годишно затишие
Албумът е първият след 11-годишно затишие

The Rolling Stones записаха нов албум само за три дни. Тавата се казва Blue & Lonesome, а специален гост е Ерик Клептън. Албумът е първият за великата банда от 11 години насам, а световната премиера ще бъде на 2 декември.

Blue & Lonesome е първият студиен проект от 2005 г. насам, когато Мик Джагър, Кийт Ричардс, Чарли Уотс и Рони Ууд издадоха A Bigger Bang. Разбира се, ако не броим сборния GRRR!, посветен на 50-годишнината от създаването групата, който излезе през ноември 2012 г.

 

Blue & Lonesome е завръщане на The Rolling Stones към техните корени и страстта към блуса, който винаги е бил сърцето и душата на бандата. Продуценти на проекта са Don Was и The Glimmer Twins, а записите са направени само 3 дни в British Grove Studios в Лондон, съобщават издателите на тавата. Идеята на музикантите е била албумът да бъде записан спонтанно и да излезе без обработка. Специални гости са Ерик Клептън и перкусионистът Джим Келтнър.

„Този албум е доказателство за чистата любов на The Rolling Stones към създаването на музика и показва, че блусът е началото на техния път”, коментира продуцентът Дон Вас.

Съдържание на Blue & Lonesome:

01. Just Your Fool
02. Commit A Crime
03. Blue And Lonesome
04. All Of Your Love
05. I Gotta Go
06. Everybody Knows About My Good Thing
07. Ride ‘Em On Down
08. Hate To See You Go
09. Hoo Doo Blues
10. Little Rain
11. Just Like I Treat You
12. I Can’t Quit You Baby

Мнения

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашия коментар
Моля, напишете Вашето име

16 + 12 =