The Rolling Stones избухват с нов албум

Публикуван на 10. 10. 2016г. - 2:55 от NewsMedia
Албумът е първият след 11-годишно затишие

Албумът е първият след 11-годишно затишие

The Rolling Stones записаха нов албум само за три дни. Тавата се казва Blue & Lonesome, а специален гост е Ерик Клептън. Албумът е първият за великата банда от 11 години насам, а световната премиера ще бъде на 2 декември.

Blue & Lonesome е първият студиен проект от 2005 г. насам, когато Мик Джагър, Кийт Ричардс, Чарли Уотс и Рони Ууд издадоха A Bigger Bang. Разбира се, ако не броим сборния GRRR!, посветен на 50-годишнината от създаването групата, който излезе през ноември 2012 г.

Blue & Lonesome е завръщане на The Rolling Stones към техните корени и страстта към блуса, който винаги е бил сърцето и душата на бандата. Продуценти на проекта са Don Was и The Glimmer Twins, а записите са направени само 3 дни в British Grove Studios в Лондон, съобщават издателите на тавата. Идеята на музикантите е била албумът да бъде записан спонтанно и да излезе без обработка. Специални гости са Ерик Клептън и перкусионистът Джим Келтнър.

„Този албум е доказателство за чистата любов на The Rolling Stones към създаването на музика и показва, че блусът е началото на техния път”, коментира продуцентът Дон Вас.

Съдържание на Blue & Lonesome:

01. Just Your Fool
02. Commit A Crime
03. Blue And Lonesome
04. All Of Your Love
05. I Gotta Go
06. Everybody Knows About My Good Thing
07. Ride ‘Em On Down
08. Hate To See You Go
09. Hoo Doo Blues
10. Little Rain
11. Just Like I Treat You
12. I Can’t Quit You Baby

Аз съм във:

NewsMedia

Редактор в NewsMedia
Девизът на NewsMedia e НОВИНИ ОТВСЯКЪДЕ. Не защото искаме да отразяваме всичко, което може да бъде намерено в почти всеки сайт, а понеже се стараем всяка наша новина отвсякъде да бъде такава.
Аз съм във:

Вижте още:

Мнения

Оставете коментар. Авторът на коментара носи отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.