Билетите за финала на Купата на България между ЦСКА и Монтана за сектор „В“ на стадион „Васил Левски“ бяха разграбени за 2 часа, научи NewsMedia. Все още има отделни пропуски, но те намаляват с минути.
Интересът към мача е невиждан. Навсякъде по обектите на Еventim в бензиностанциите на OMV има редящи се хора, надявайки се да си вземат от ценните хартийки. Особен интерес отчитат и в Монтана. На касите на стадиона, въпреки изливащия се дъжд, има страхотна опашка и само там вече са продадени повече от 2000 билета.

Въпреки високите цени на билетите, които са безпрецедентни за финал за Купата, интересът е по-висок дори от полуфинала между ЦСКА и Берое. Тогава стадион „Българска армия“ се пръскаше по шевовете, а хиляди червени фенове останаха без билети и се наложи да гледат срещата по домовете си. За полуфинала ръководството на армейците направи жест и пусна вход от по левче, което позволи на ултрасите на вечния съперник „Левски“ да коментират, че феновете на ЦСКА се редят на опашките само, защото билетите са със символична цена.

БГ национал в „Лацио“

Сега обаче ръководството на Българската професионална футболна лига определи цени на билетите между 10 и 20 лева. Зрителите плащат по 10 лева за секторите „Г“ и „Б“. Цената за сектор „В“ е 15 лева, а пропуските за сектор „А“ струват по 20 лева. Деца до 7 години ще могат да влязат безплатно на стадиона заедно със своите родители.

Билети може да закупите онлайн от ТУК

Мнения

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашия коментар
Моля, напишете Вашето име

1 × 4 =