Поръчителят на Очите бил готвач

0
1114
Божидар Кузманов - Божо-Кравата
Божидар Кузманов - Божо-Кравата
Божидар Кузманов - Божо-Кравата
Божидар Кузманов – Божо Кравата

Главорезът Божидар Кузманов – Божо Кравата се водел по документи помощник-готвач в ресторанта „4уou“, в който бе прострелян Митьо Очите.

 Наемателят на заведението Данаил Петков обаче отрече Кузманов да е нает в персонала на ресторанта. “Познавам го, тъй като имам бизнес в Слънчев бряг от години, но нищо повече”, каза Данаил Петков. Той разказа още, че е наемател на 4You за втори сезон заедно с бизнесмена Николай Иванов.

“Ние наемаме ресторанта, но не сме собственици на сградата. Аз самият нямам участие в инцидента, не съм бил в заведението, когато е станала престрелката. Въпреки това ме задържаха за 24 часа. Не ме пускат да вляза в заведението, то още стои затворено и вероятно няма да отвори, докато не приключат всички експертизи, а сезонът си върви. Вече се замислям дали догодина да не напусна Слънчев бряг”, допълни Петков.

Митьо Очите отвори очи

Името му се свързва и с дискотека “Оксижен”, която е близо до 4уou. “Аз съм патентовал марката “Оксижен” още през 2010 г.”, уточнява Данаил Петков, но отказва да каже с кого е сключил договор за наем на „4уou“. Според осведомени собственик на сградата бил бизнесмен, известен като Борето Канадеца.
1

Мнения

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашия коментар
Моля, напишете Вашето име

twelve + 6 =