Плажен купон на „Графа“

Групата отправи видео поздрав към кмета Йорданка Фандъкова

0
36
Партито тече с пълна сила.
Партито тече с пълна сила.

Трима столичани са си направили парти върху една от купчините пясък, която стои на ремонтиращата се улица „Граф Игнатиев“ от седмици.

Улицата продължава да е в ремонт, но по-голямата част от нея е отворена за пешеходци. По време на ремонта обаче на няколко места бяха изсипани купчини с пясък, които така и не бяха премахнати, припомня Коректно.бг.

Собствениците на магазини продължават да търпят загуби заради небивалия ремонт на столичната улица, която се превърна в повод за атаки към столичния кмет Йорданка Фандъкова и ремонтиращата фирма „Джи Пи груп“. То не бяха колчета, които пребиват хората, то не бяха разместени плочки, сега и купчини с пясък.

Тримата столичани, които участват в клипа, всъщност искат да покажат иронично, че плажният сезон е започнал, но само на „Графа“.

За тази цел те са се облекли по панталонки и са се въоръжили с морски принадлежности, с тях, разбира се, са и питиетата. Все едно са на къмпинг. Така и така не могат да работят, тъй като магазините на улицата са пред фалит, поне могат да открият сезона.

Вижте видеото. Специален поздрав от купонджийската група към кмета Йорданка Фандъкова е:

Публикувахте от Gergana Ivanova в Четвъртък, 7 март 2019 г.

Мнения

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашия коментар
Моля, напишете Вашето име

12 − 7 =