Стилиян Петров е много вероятно да се завърне в ЦСКА, научи NewsMedia. Кръвният враг „Левски“ обаче също може да стане нов дом за сърцатия халф.

Слухът за евентуалното привличане на Стенли при „армейците“ витае много сериозно из Борисовата градина и бе споделен пред наш репортер от отговорен фактор от клуба. Той отказа да сподели повече подробности, като единствено уточни, че тези дни ще бъде осъществен контакт със Стан.

Възможността за връщането на Стилиян в ЦСКА се отваря след отказа на „Астън Вила“ да предложи спортен договор на 37-годишния футболист, който успешно се пребори с левкемията. Новината бе съобщена от мениджъра на бирмингамци Роберто Ди Матео. Пред Стилиян Петров остава възможността да остане на треньорска и административна работа в клуба, но вече стана ясно, че между него и сегашното ръководство има някои сериозни разногласия. От друга страна съпругата му Паулина също се замисляла за връщане в България. Тя винаги е твърдяла, че у нас се чувства у дома си, защото тук са близките и приятелите им. След неразбориите около Брекзита и съпътстващия го икономически срив, който преживява Великобритания, семейството отново се замислило да се върне в България.

Самият Стилиян се намира в страхотна форма, въпреки напредналата си за футболист възраст. Идеята на хората от Борисовата градина е да застане в средната линия на отбора, до играещият също изключително сърцато Боби Галчев.

Отборът на „Левски“ обаче също се ослушвал за възможността да привлече Стенли в редиците си. известно е, че като малък той е бил фен на „сините“ и само по стечение на обстоятелствата се озовава в ЦСКА. Освен това, заради мъжката си игра в националния отбор, Стилиян е уважаван и от „сини“ и от „червени“. Самият той още през миналата пролет многозначително заяви:
„Защо да не приема предизвикателство като Левски и ЦСКА?“.

Мнения

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашия коментар
Моля, напишете Вашето име

4 × 1 =