Обличат в ефир разголена метеороложка (видео)

0
654
Чан обясни, че често се шегуват с колегите си пред камера
Чан обясни, че често се шегуват с колегите си пред камера

Разголена сексапилна метеороложка бе накарана да се пооблече, докато води прогнозата за времето в ефир. Причината била, че телевизията получила много мейли, тъй като рокличката на красавицата ставала полу-прозрачна на екрана.

Видеото е от 08:00 ч. сутринта от щатската телевизия „KLTA”. Либерте Чан е облечена с черна коктейлна рокля с презрамки, когато в кадър влиза ръката на неин колега, който й подава сива жилетка.

На въпрос, отново в ефир, защо я карат да се облече, мъжът зад кадър отговаря единствено с „Получаваме много имейли”, без да поясни от какво естество.

Шегата между колеги не била разбрана от зрителите на телевизията и Чан написала в личния си блог, че никой не я е накарал да сложи жилетката.

„Просто се шегувахме с колегите ми. Ако гледате сутрешния ни блок знаете, че го правим постоянно”.

Една от причините водещата да е облечена с вечерна рокля с бляскави ресни е, че избраният от нея черно-бял тоалет ставал полу-прозрачен на зеления екран.

Въпреки това много от зрителите на телевизията изпратили имейли в подкрепа на Чан, смятайки, че тя е подложена на дискриминационно отношение.

Мнения

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашия коментар
Моля, напишете Вашето име

17 − fourteen =