Николета скърби за убития Рокси (уникална снимка 18+)

0
1226
Лекарите не успяха да спасят Рокси
Лекарите не успяха да спасят Рокси

dakСлучаят със застреляното куче във Варна стигна и до родните знаменитости. Една от първите, които е потресе от жестокостта към самоеда Рокси, бе плеймейтката и водеща Николета Лозанова.

„Съжалявам за загубата ви”, написа тя във Фейсбук на стопанката на кучето Даниела Кръстева.

NewsMedia публикува непоказван до момента кадър, на който се вижда Рокси на операционната маса. За съжаление кучето вече е издъхнало.
„Извергът уби част от мен. Боли много!”, сподели собственичката на Рокси. Четириногото бе простреляно вчера сутринта на плажа Кабакум и по-късно издъхна във ветеринарната клиника. „Рокси не падна веднага… изпищя силно, погледна ме, дойде до мен плачеща, след това тръгна да се качва по стълбите, които водят към плажа и после вече я заварих легнала с трудно дишане на една от площадките. Според мен изстрелът дойде от близките вили. Оловото е минало 40 см през тялото и е разкъсало белият дроб и е създал мощен кръвоизлив. Кученцето почина във ветеринарния кабинет. Докторът каза, че оръжието е сериозно, за да направи такива поражения”, разказа потресената стопанка.

Лекарите не успяха да спасят Рокси
Лекарите не успяха да спасят Рокси

„Рокси беше прекрасна, пътуваше навсякъде с мен. Всичките ми приятели я обичаха много и бяха свикнали постоянно да ме виждат с нея”, сподели шокираната Даниела.

Мнения

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашия коментар
Моля, напишете Вашето име

9 − 5 =