На 26 май Джак Спароу излиза срещу Салазар

Публикуван на 1. 10. 2016г. - 2:58 от NewsMedia
Хавиер Бардем е в ролята на капитан Салазар

Хавиер Бардем е в ролята на капитан Салазар

Дългоочакваното продължение на „Карибски пирати“ ще стане факт на 26 май, а първите официални кадри от премиерния тийзър към приключенския екшън вече са факт. Шест години по-късно, Джони Деп отново се завръща в ролята на ексцентричния Джак Спароу в „Карибски пирати: Мъртвите не говорят”, а режисьори са норвежците Юахим Рьонберг и Eспрен Сeндберг, познати като тандем от филмите Кон-Тики, „Макс Манус” и „Бандитки”.
Новото приключение намира капитан Джак Спароу в крайно неблагоприятно положение, когато смъртоносните духове на загинали моряци, начело със страховития капитан Салазар, успяват да се измъкнат от Бермудския триъгълник и се заричат да избият всички пирати в морето, но тяхна основна цел е именно Джак. Неговият единствен шанс за оцеляване е да открие легендарния Тризъбец на Посейдон, но за да го намери, той трябва да сключи несигурен съюз с красивата астрономка Карина Смит и с вироглавия млад моряк от Кралските военноморски сили Хенри. На кормилото на „Умиращата чайка”, неговият обидно малък и занемарен кораб, капитан Джак Спароу се опитва не само да обърне злощастната си съдба, но и да отърве собствената кожа от най-страшния и злонамерен враг, на който се е натъквал до момента…

В „Карибски пирати: Мъртвите не говорят” Орландо Блум отново е Уил Търнър, а Джефри Ръш се завръща като капитан Хенри Барбоса. Продуцент на филма, чиито снимки основно се провеждат край екзотичните брегове на Австралия, Пуерто Рико и Канада е Джери Брукхаймър.

Аз съм във:

NewsMedia

Редактор в NewsMedia
Девизът на NewsMedia e НОВИНИ ОТВСЯКЪДЕ. Не защото искаме да отразяваме всичко, което може да бъде намерено в почти всеки сайт, а понеже се стараем всяка наша новина отвсякъде да бъде такава.
Аз съм във:

Вижте още:

Мнения

Оставете коментар. Авторът на коментара носи отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.