Дългоочакваното продължение на „Карибски пирати“ ще стане факт на 26 май, а първите официални кадри от премиерния тийзър към приключенския екшън вече са факт. Шест години по-късно, Джони Деп отново се завръща в ролята на ексцентричния Джак Спароу в „Карибски пирати: Мъртвите не говорят”, а режисьори са норвежците Юахим Рьонберг и Eспрен Сeндберг, познати като тандем от филмите Кон-Тики, „Макс Манус” и „Бандитки”.
Новото приключение намира капитан Джак Спароу в крайно неблагоприятно положение, когато смъртоносните духове на загинали моряци, начело със страховития капитан Салазар, успяват да се измъкнат от Бермудския триъгълник и се заричат да избият всички пирати в морето, но тяхна основна цел е именно Джак. Неговият единствен шанс за оцеляване е да открие легендарния Тризъбец на Посейдон, но за да го намери, той трябва да сключи несигурен съюз с красивата астрономка Карина Смит и с вироглавия млад моряк от Кралските военноморски сили Хенри. На кормилото на „Умиращата чайка”, неговият обидно малък и занемарен кораб, капитан Джак Спароу се опитва не само да обърне злощастната си съдба, но и да отърве собствената кожа от най-страшния и злонамерен враг, на който се е натъквал до момента…

В „Карибски пирати: Мъртвите не говорят” Орландо Блум отново е Уил Търнър, а Джефри Ръш се завръща като капитан Хенри Барбоса. Продуцент на филма, чиито снимки основно се провеждат край екзотичните брегове на Австралия, Пуерто Рико и Канада е Джери Брукхаймър.

Мнения

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашия коментар
Моля, напишете Вашето име

5 × three =