В Ню Йорк мастурбират на работа

0
763
Будката е на ъгъла на Пето авеню
Будката е на ъгъла на Пето авеню
Будката е на ъгъла на Пето авеню
Будката е на ъгъла на Пето авеню

Компания за секс играчки предложи на нюйоркчани необичаен метод за разтоварване от ежедневния стрес. Hot Octopuss откри будка, наречена Guy Fi, който е разположен на ъгъла на Пето авеню и 28 улица в Манхатън. В него мъжете могат да се отдадат на така нареченото „облекчаване на стреса“ – при това в средата на работния ден. Тази кабинка за мастурбация е вдъхновена от проучване на Time Out, в което се заключава, че 39% от мъжете в Ню Йорк мастурбират, докато са на работа.

Представител на Hot Octopuss обаче посочи, че компанията му не насърчава мастурбирането на публично място, което е незаконно деяние. Будката е създадена, за да „изведе този навик извън офиса, в една по-подходяща среда за целта, в която стресираният мъж получава високоскоростна интернет връзка“.
Кабинката всъщност прилича на телефонна будка, оборудвана с черна завеса, сгъваем стол, преносим компютър, както и реклама на Hot Octopuss. „В Hot Octopuss търсим нови решения за подобряване на ежедневния живот и чувстваме, че сме направили точно това с GuyFi“, казва Адам Люис, съосновател на компанията и добавя: Надяваме се, че мъжете на града ще се насладят на използване на пространството, което сме създали, по какъвто начин искат.

Мнения

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашия коментар
Моля, напишете Вашето име

three × five =