Изчезналите близначки – фатални момичета (снимки)

0
1378
Корица на Аделина изобразява три жени, захапали жена
Корица на Аделина изобразява три жени, захапали жена

Изчезналите в София близначки са изключително свързани една за друга. Двете обаче са определяни, като фатални момичета, разказа пред NewsMedia тяхна приятелка. Двете, които са абитуриентки в „Професионална Гимназия по Прецизна Техника и Оптика – М. В. Ломоносов“ обаче били с напълно противоположни характери. Работили като моделки и промоутърки.

Аделина и Габриела Бандрови са в неизвестност още от събота. Уведомена е и полицията. Който има информация за тях може да се обади на близките на тел. 0884922162 или 0899489610. или на тел. 112.

Допреди изчезването си, двете 18-годишни красавици са много активни във Фейсбук. Аделина се подвизава в социалната мрежа като Дъщерята на Дявола. Част от статусите й са доста многозначителни „Докоснеш ли моето, ще станеш загадка за хирурга…“ гласи един, придружаващ снимка на женска ръка, оформила пистолет. Друг е на същата тематика: „Стрелям, стрелям докато не улуча“. Стара корица на Аделина пък изобразява три жени захапали змия.

Аделина Бандрова
Аделина Бандрова

Габриела пък е посочила, че е обвързана с жена. Жокерчето, както е никът й в един от трите й профила във Фейсбук, е фен на „Левски“ докато партньорката й Анна-Мария – на ЦСКА. Когато са обявили връзката си, приятели се шегуват, че Габи е обърнала резбата, а Анна-Мария додадава “ с такива мъже – нормално“. Нейните статуси също са интересни: „Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.“

Габриела Бандрова
Габриела Бандрова

Въпреки че е страхотна красавица, като сестра си, в мрежата за задаване на въпроси ask.fm тя е признала, че в себе си харесва само устата и формата на очите.

Мнения

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашия коментар
Моля, напишете Вашето име

sixteen + 11 =