Елена Йончева става охранител на границата

Публикуван на 14. 02. 2017г. - 10:02 от NewsMedia
Елена Йончева

Елена Йончева

Като депутат ще разследвам как се охранява българската граница – защо оградата може да бъде прескочена със стълба, защо не работеха камерите по оградата?

Това заяви в сутрешния блок на bTV журналистът Елена Йончева, която е водач на листа на БСП в Хасково за парламентарните избори на 26 март.

Йончева сподели, че е получила покана за участие в листата от лидера на БСП Корнелия Нинова. Приела след тежък разговор.

Журналистката разказа, че през годините е била канена от много партии, но винаги е отказвала, защото политическият живот е омаскарен и пълен със задкулисни игри. Може би е малко романтично и наивно, но мисля, че мога да покажа, че думата

„почтеност”

има място в политиката, каза тя. Приела поканата на социалистическата партия, защото вярва, че тя се реформира.

Преди дни Елена Йончева напусна екипа на президента Румен Радев, чийто медиен съветник бе за кратко, за да влезе в предизборната надпревара. За работата си с държавния глава тя коментира, че Радев се допитва до съветниците си – не взима еднолично решения, но не взима и решения под натиск.

На въпроса с кого ще се коалира БСП след изборите Йончева отговори, че това ще зависи от резултатите, но вярва на лидера Корнелия Нинова, че коалиция с ГЕРБ няма да има.

Аз съм във:

NewsMedia

Редактор в NewsMedia
Девизът на NewsMedia e НОВИНИ ОТВСЯКЪДЕ. Не защото искаме да отразяваме всичко, което може да бъде намерено в почти всеки сайт, а понеже се стараем всяка наша новина отвсякъде да бъде такава.
Аз съм във:

Вижте още:

Мнения

Оставете коментар. Авторът на коментара носи отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.