Като депутат ще разследвам как се охранява българската граница – защо оградата може да бъде прескочена със стълба, защо не работеха камерите по оградата?

Това заяви в сутрешния блок на bTV журналистът Елена Йончева, която е водач на листа на БСП в Хасково за парламентарните избори на 26 март.

Йончева сподели, че е получила покана за участие в листата от лидера на БСП Корнелия Нинова. Приела след тежък разговор.

Журналистката разказа, че през годините е била канена от много партии, но винаги е отказвала, защото политическият живот е омаскарен и пълен със задкулисни игри. Може би е малко романтично и наивно, но мисля, че мога да покажа, че думата

„почтеност”

има място в политиката, каза тя. Приела поканата на социалистическата партия, защото вярва, че тя се реформира.

Преди дни Елена Йончева напусна екипа на президента Румен Радев, чийто медиен съветник бе за кратко, за да влезе в предизборната надпревара. За работата си с държавния глава тя коментира, че Радев се допитва до съветниците си – не взима еднолично решения, но не взима и решения под натиск.

На въпроса с кого ще се коалира БСП след изборите Йончева отговори, че това ще зависи от резултатите, но вярва на лидера Корнелия Нинова, че коалиция с ГЕРБ няма да има.

Мнения

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашия коментар
Моля, напишете Вашето име

five × two =