Човек на Таки към агитката на „Левски“: Ще ви трошим с чукове!

Публикуван на 9. 08. 2016г. - 10:25 от NewsMedia

1Ще ви чакам по адреси, ще ви трошим с чукове! Тази брутална закана към членове на агитката на „Левски“ отправи Любомир Костадинов-Любо Младежа, видя NewsMedia.

Считаният за изключително приближен до Христофорос Аманатидис-Таки и неформален лидер на най-крайната фракция на сините „София-Запад“ отправи две брутални обръщения, с предупреждения за физическа саморазправа, към членовете на друга фракция „Южна дивизия“. Препечатваме ги без редакторска намеса, от страницата му във Фейсбук, но с условието, че е възможно тя да е била хакната, тъй като особено второто изявление е изключително скандално:

Срамувам се и дълбоко съжалявам, че през 2006-та г., дадох благословията си и помогнах за създаването на една фракция на Левски, срамувам се и дълбоко съжалявам, че летях като линейка да ходя да ги спасявам, всеки път когато нещастните чорбари ги нападаха в собствения им клуб, а те като насрани се криеха и хленчеха като жени, срамувам се и дълбоко съжалявам, че не веднъж на същите тези момченца, им давах шансове и надежди, че могат да станат мъже ( уви, от мишка, лъв не става)!!!, срамувам се и дълбоко съжалявам, че подведох хора покрай мен и ги убеждавах, че трябва да им се даде шанс и да не бъдат бити, срамувам се и дълбоко съжалявам, че лично аз се подведох, че на тях може да се разчита въпреки няколкото им предателства, срамувам се и дълбоко съжалявам, че им простих няколко пъти недостойното им поведение, срамувам се и дълбоко съжалявам, че изобщо има такива жалки индивиди в нашият сектор!!!! Е ПОВЕЧЕ НЯМАМ НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ СРАМУВАМ И ДЪЛБОКО ДА СЪЖАЛЯВА!!!! ТОЗИ ПЪТ, ВРЪЩАНЕ НА ЗАД НЯМА!!!! ДЪЛБОКО ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ МИЛИ МИ „МОМЧЕТА“ ОТ ЮД(а), ЧЕ С КУРВЕНСКОТО ВИ ПОВЕДЕНИЕ СЕ ОПИТВАТЕ ДА САБОТИРАТЕ СВЕТИНЯТА, ЛЕВСКИ!!!

Второто гласи:

DO Vsichki prevratadjii SOTadjii,
barzo zabravihte koga prasetata vi bieha na kluba prez den i zvanqhte da idvame s trabite sas sasho pacata i drugite dilari i vapreki che nqkolko choveka ot nas izqdoha pavetata v glavite vi ottarvavahme zadncite. Sreshto men da varvite ne moje da me stignete. Karam cheren GL lichno podaren ot Boyko Borisov – nabira mnogo barzo po svetofarite! Nosyq chikya vav banskite dori na moreto! Shte vi serem na putkite! Alah akbar DOST Liotvi Mestan i Levski do grob!
batko Mladejinio e nepobedim, shte vi chakam po adresi, shte vi troshim s chukove.

Аз съм във:

NewsMedia

Редактор в NewsMedia
Девизът на NewsMedia e НОВИНИ ОТВСЯКЪДЕ. Не защото искаме да отразяваме всичко, което може да бъде намерено в почти всеки сайт, а понеже се стараем всяка наша новина отвсякъде да бъде такава.
Аз съм във:

Вижте още:

Мнения

Оставете коментар. Авторът на коментара носи отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.