БСП зарина Бузлуджа с боклуци

Публикуван на 4. 08. 2016г. - 3:37 от Кристина-Мария Александрова
Плакати и знамена се въргалят по ливадите

Плакати и знамена се въргалят по ливадите

Съборът на Българската социалистическа партия на Бузлуджа буквално остави след след себе си, видя NewsMedia. Историческият връх е засипан с тонове боклуци, зарязани от симпатизантите на столетницата.

В социалните мрежи се завъртяха снимки, на които се вижда тъжната картинка от Бузлуджа. Те са правени от любителя фотограф Иван Лазаров, който пише:

„Неделя, късен следобед. Ден след проваления събор на БСП. Вече е спорно кой прави повече боклук – червените, зелените или

Гледката към върха е ужасяваща

Гледката към върха е ужасяваща

палаткаджиите…“.

NewsMedia припомня, че след събора винаги остава купища смет. Обикновено се налага впоследствие да се събират по около 5 тона боклуци.

Снимките от Бузлуджа предизвикаха порой от гневни реакции из Фейсбук. Планинари и зелени активисти, посочват, че докато социалистите са зарязали боклуците си на Бузлуджа, на Мусала бе организирана акция, при която само за ден бяха събрани рекордните 13 тона смет.

На Мусала бяха събрани 13 тона боклуци

На Мусала бяха събрани 13 тона боклуци

Кристина-Мария Александрова

Репортер в NewsMedia
Кристина-Мария Александрова е родена в Етрополе, но сега живее в София. Обича да чете, най-вече пътеписи за далечни страни. Казва, че обожава морето и лагерните огньове на плажа на Карадере са един от най-любимите й спомени.

Вижте още:

Мнения

Оставете коментар. Авторът на коментара носи отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.