Бебешко трупче на линия за рециклиране

Публикуван на 18. 09. 2016г. - 3:41 от Кристина-Мария Александрова
Полицията още не може да открие майката

Полицията още не може да открие майката

Труп на новородено бе открит сред купчина боклуци във френския град Рильо-Ла-Пап.

На зловещата находка се натъкнал служител от фирма „Веолиа“ за рециклиране на отпадъци. Той изпълнявал задълженията си на поточната пътека, като между другите боклуци видял малкото телце, което било от женски пол. Прокуратурата в Лион в започнала разследване за убийството на новороденото момиченце. Аутопсия ще определи обстоятелствата около смъртта му. Междувременно психолози помагат на служителите на рециклиращата компания да превъзмогнат ужаса от гледката. „Нищо не оправдава подобна постъпка”, „майката сигурно е душевноболна”, „няма да открият родителите и няма да има правосъдие”, са само част от реакциите на потресените французи.

Кристина-Мария Александрова

Репортер в NewsMedia
Кристина-Мария Александрова е родена в Етрополе, но сега живее в София. Обича да чете, най-вече пътеписи за далечни страни. Казва, че обожава морето и лагерните огньове на плажа на Карадере са един от най-любимите й спомени.

Вижте още:

Мнения

Оставете коментар. Авторът на коментара носи отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.