Бареков нарече Джамбазки „джендър“

ГЕРБ и Цветанов вече имат пълна власт да манипулират изборите, смята консерваторът

0
111

Евродепутатът Николай Бареков нарече колегата си Ангел Джамбазки „джендърът от Брюксел“. Това направи той току-що в профила си в социалната мрежа Фейсбук. Бареков избухна срещу Джамабзки, заради публично оповестеното желание на последния да се върнат изборните преференции. Припомняме, че двамата, които се изявяват като консерватори, в недалечното минало бяха коалиционни партньори, но търканията между тях постепенно се засилиха и се стигна до явно противоборство.

NewsMedia публикува коментара на Николай Бареков без съкращения.

„Смешен плач на Джамбазки, който писка и моли началника си Борисов да “върнел преференцията”! Първо. Борисов е премиер, а не депутат. Депутатите направиха невъзможна преференцията. Борисов и Цветанов само изпълниха нарежданията на Сарая. Означава ли, че Джамбазки си призна най-после, че той и Каракачанов са слуги на ГЕРБ и оттам и на ДПС?! Второ. Преференцията в стария си вид вкара в парламентите недоразумения като 15/15, който стана евромилионер заедно с Джамбазки – благодарение на заблудените “червени бабички” с очила, които за по -сигурно зачеркнаха и двете числа в бюлетината на БСП. Същата преференция направи така, че 10 000 пловдивчани гласуваха за Бареков и ББЦ през 2014, а получиха недоразумението Баракова с 400 преференции, която стана веднага депутат от ……ГЕРБ! За тази ли преференция пищи джендърът от Брюксел? Трето. Джамбазки вдига шум с преференцията, за да прикрие истинските проблеми, които изцяло са в полза на ГЕРБ. Обикновеното мнозинство за взимане на решения в ЦИК, СИК и РИК. Липсата на втори екземпляр от протоколите. Забраната изборните резултати по места да се обжалват във ВАС, а вместо това – да решават местните съдилища, подвластни на феодалите. Ето тези три неща в новия ИК дават пълната власт на ГЕРБ и на Цветанов да манипулират изборите. С една дума Парламентът узакони новия Костинброд, а слугата на ГЕРБ и ДПС Джамбазки врещи от Брюксел, за да го прикрие!“

Припомняме, че от предишен пост на Николай Бареков стана ясно, че той няма повече да се кандидатира за евродепутат и иска да стане учител по български език и литература. За новината вижте ТУК.

Мнения

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашия коментар
Моля, напишете Вашето име

16 + twenty =