Балкански фестивал тръгва в столичния „Младост”

Публикуван на 8. 10. 2017г. - 3:40 от Кристина-Мария Александрова

табиетФестивалът Табиет Младост ще бъде проведен от 12 до 15 октомври в столичния квартал „Младост”. Посетителите ще могат не само да насладят на уменията на изявени майстори готвачи и да опитат множество кулинарни изкушения, но също така да се позабавляват с концерти и състезания.

Балканският фестивал, ще бъде разположен в триъгълника между бул. „Александър Малинов”, ул. „Свето Преображение” и ул. Атанас Москов”, и ще бъде разделен на три зони: кулинарна, музикална и атракционна. В първата ще бъде показано кулинарното многообразие на региона,а във втората посетителите ще могат да видят отблизо някои от най-големите балкански артисти и самодейни трупи.

В зоната за експозиции и атракции български и чуждестранни фирми ще представят своите продукти на щандове с елегантни и визуални решения.

Организаторите от Район „Младост” и Табиет Фест са подготвили също така демонстрации, кулинарни атракции, спортни турнири, забавни игри, състезания и конкурси.

Още за събитието четете ТУК.

Кристина-Мария Александрова

Репортер в NewsMedia
Кристина-Мария Александрова е родена в Етрополе, но сега живее в София. Обича да чете, най-вече пътеписи за далечни страни. Казва, че обожава морето и лагерните огньове на плажа на Карадере са един от най-любимите й спомени.

Вижте още:

Мнения

Оставете коментар. Авторът на коментара носи отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.