Бъчварова: Защо да вярваме на Василев, а не на другата страна?

0
623

1

Защо да вярваме на единия, а де на вярваме на другата страна? Така вицепремиерът Румяна Бъчварова коментира интервюто на банкера Цветан Василев, в което той говори за политически рекет над бизнеса.

Реакция по твърденията на Василев дойде от депутата от ДПС Делян Пеевски. Пред Нова тв вътрешната министърка заяви, че, ако Василев има нещо, което иска да каже, може да го направи пред прокуратурата в България. „По такива казуси е добре да следим фактите и да гледаме документите. Без всички доказателства, всичко е спекулация, която се хвърля наляво и надясно и мисля, че това е лоша атмосфера“, коментира Бъчварова.

По думите и защо трябва да се вярва на човек, който излъгал много българи и носи вина за фалита на КТБ.

Цветан Василев: В България няма просто корупция, има мафия на власт

„Когато човек има такива обвинения, трябва да съдейства на правосъдието и да предостави доказателства. Според вас защо трябва да вярваме на Цветан Василев, който две години е в Сърбия? Ако са толкова съществени тези констатации, той може да ги предостави на прокуратурата“, каза Бъчварова.

За нея е неясно откъде Василев разполага с подобна информация, след като не е в България. „Той откъде има тая информация? Не мислите ли за правилно, че човек, който е ощетил българската държава с три млрд. лв., да дойде в страната си“, обясни Бъчварова. По думите ѝ тя прочела интервюто на Василев обективно и допълни: „Защо трябва да вярваме на човек, който излъга толкова много българи? Нека да заповяда г-н Василев, да свидетелства пред прокуратурата“, прикани Бъчварова банкера.

 

Мнения

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, напишете Вашия коментар
Моля, напишете Вашето име

seventeen − sixteen =