3000 чакат извънземни край Русе (уникално видео)

Публикуван на 10. 10. 2016г. - 11:43 от NewsMedia
Контактьорките в крайна сметка са изведени с полиция

Контактьорките в крайна сметка са изведени с полиция

Днес е Денят на психичното здраве. В  тази връзка NewsMedia публикува едно култово видео отпреди 21 години. То е наистина уникално и кадрите показват масовата психоза предизвикана от три мними контактьорки, които изкарват хиляди на русенското летище край село Щръклево, за да посрещнат… извънземните. За първия контакт се събират почти 3000 човека, медиите изпращат екипи, някои и по два…

На 11 септември 1995 г. на все още действащото летище Щръклево всички очакват кацането на осем кораба от планетата Криси.  За срещата с НЛО две седмици по-рано съобщават три контактьорки. В паметния ден те са облечени с еднакви прасковенорозови костюмчета, а в ръцете си носят рисунки на част от лидерите на крисианците.

Осемте кораба са излетели от космодрум на междугалактически център, обявяват малко преди обед контактьорките. С напредване на времето напрежението сред чакащите се покачва. Хора има навсякъде около аерогарата.
„Трябваше да има венец на пистата. Трибуна, хляб и свещеник“, обявява една от жените. Контактьорките настояват пистата да бъде освободена от самолетите, за да могат да се приземят летящите чинии. Те искат полетите да бъдат спрени за час. Освен това трябва да има венец от рози и плат, на който да стъпят ръководителите на извънземните.
Чакането на пришълците продължава близо 4 часа. Градусът на напрежението расте с всяка минута, но паралелно с това се засилва недоволството сред събралите се хора. Междувременно контактьорките продължават да твърдят, че извънземните ще дойдат, за да помогнат на хората. На въпрос как изглеждат космическите ни братя, една от жените отговаря: „С ризи и панталони. И се хранят с хляб“.

След няколко часа чакане полицаи придружават трите дами в розово, за да ги спасят от линч.

„Мошенички. Как не ви е срам?!“, крещи множеството. Трите жени се качват на автомобил и са отведени от пистата.

Спомен за еуфорията и последващото разочарование се пази в това наистина уникално видео.

Аз съм във:

NewsMedia

Редактор в NewsMedia
Девизът на NewsMedia e НОВИНИ ОТВСЯКЪДЕ. Не защото искаме да отразяваме всичко, което може да бъде намерено в почти всеки сайт, а понеже се стараем всяка наша новина отвсякъде да бъде такава.
Аз съм във:

Вижте още:

Мнения

Оставете коментар. Авторът на коментара носи отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.